Marko Bijač (©Reuters)
Marko Bijač (©Reuters)

Osipa se Pro Reko: Marko Bijač potpisao za Olimpijakos, crveno-beli doveli kapitalca

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.06.21. | 17:10

Hrvatski reprezentativni golman praviće društvo Filipu Filipoviću u Pireju

Veliki posao napravila je vaterpolo sekcija Olimpijakosa angažovanjem Filipa Filipovića i tu nije stala. Videli su Pirejci zvezde u Beogradu, proveo se dvostruki prvak Evrope kao bos po trnju na završnici Lige šampiona i ne želi da sebi dopusti iduće godine novu blamažu.

Ako se po jutru dan poznaje, tim iz Pireja će za klasu jači biti naredne godine, i u uskom krugu kandidata za osvajanje evropske krune. Posle potpisa srpskog reprezentativca na red je došao hrvatski. Jedan od najboljih golmana današnjice, Marko Bijač, stavio je paraf na ugovor sa Olimpijakosom.

Izabrane vesti

Hobotnica reprezentacije Hrvatske u Pirej stiže sa zvanjem evropskog šampiona. Briljirao je Marko Bijač na fajnal-ejtu Lige šampiona u Beogradu sa Pro Rekom, čiji je član bio od 2018. godine. Bijač je ponikao u dubrovačkom Jugu, čiji je bio kapiten, a sa dalmatinskim klubom se popeo na krov Evrope 2016. godine, a sa selekcijom Hrvatske je 30-godišnji golman osvojio brojna odličja.

Olimpijakos je dobio kapitalno pojačanje, a tek se očekuje da Pirejci budu aktivni na transfer Pijaci. Poznato je da navijači crveno-belog tima prave uzavrelu atmosferu na bazenu, a Marko Bijač imao je priliku da oseti kako je igrati pred punim tribinama u Atini.

"Jako sam srećan i ponosan što sam došao u Olimpijakos, klub koji ima tako bogatu istoriju. Nadam se da ću pomoći timu da postigne najviše ciljeve, kako u Grčkoj, tako i u Evropi. Jedva čekam da zaigram pred najboljim navijačima na svetu! Vidimo se uskoro", rekao je Bijač za klupski sajt Pirejaca.


tagovi

Marko BijačVK Olimpijakosvaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara